Påfugletrøje

Jeg har længe gerne ville lave denne smukke trøje i påfuglemønster. Er blevet inspireret af de mange fine eksempler på nettet. Jeg har strikket fra billederne og det lykkedes mig at få raglan indtagningerne til at passe ind i mønsteret…der skulle lige regnes et par gange på det ;-). Næste gang tror jeg, at den fine bord i bunden skal strækkes med en ekstra pind eller to så det bliver lidt mere

Den er strikket i færøsk uld fra Snældan, tretrådet, der er ret fast i strukturen og i bagklogskabens lys skulle jeg nok have strikket den på 1/2 nr større pinde…. jeg har strikket den på p 4. Så den er blevet meget fast og nærmest vindtæt, og det kan jo også noget. Den er strikket i mørkebrun og naturmedicin en strikkefasthed på 24 m pr 10 cm.

Der er hæklet en kant i bunden af trøjen og på ærmerne som afslutning med den mørke farve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *