Fanatrøje 2020

Mens jeg venter på at min “Fanatrøyer” bog kommer hjem fra Norge, faldt jeg over et billede af denne model, passet lidt til efter min smag. Det er en bred model med tofarvet hestetømmekant og strikket i mit nye yndlingsgarn: VIP fra Lana Gatto, 20% cashmere og 80% Merino på p 3 med 30 m pr 10 cm. Nok den blødeste trøje jeg har lavet, let (500g) og lun.

2 thoughts on “Fanatrøje 2020

 1. Hej Joan!
  Jeg er ved at prøve at finde ud af, hvor jeg kan købe “Fanatrøyer”, men har ikke heldet med mig. Vil du oplyse, hvor du fandt dit eksemplar – jeg faldt over dit post fra august 2020.
  Mange hilsener og på forhånd tak
  Jette

  1. Hej Jette
   Det var heller ikke let. Jeg bestilte den hos Fana Husflidslag på husflid.no
   Men det er en fordel at kende en nordmand, der kan tage den med til Danmark, for portoen var noget dyr
   Joan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *