Disko bluse fra KIT COUTURE

Jeg faldt over denne smukke trøje tilfældigt en dag i en garnbutik i Århus, men de havde ikke kittet i min størrelse i disse smukke farver. Bestilte den på nettet i stedet for.

Den er strikket i KIT COUTURE Highland mini, som fulgte med i kittet. Med det har jeg en strikkefasthed på 22 m pr 10 cm på p 3,5. Det er sjældent jeg kan lide de runde halse, da de ofte får mig til at se ud som om jeg har meget smalle skuldre. Men her i denne opskrift tager man mange masker Ud på de første pinde, så man undgår dette.

Her strikket til Lone i lidt lysere forårsfarver i Filcolanas Pernilla med samme strikkefasthed som før.

Og så lige en lys kombination til mig selv også, i Filcolans Pernilla sandfarvet og lyseblå klæder hinanden godt i denne model

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *